sekiromet-fransiza

Franšiza

Sekiromet može biti poslovna mogućnost i za vas! Postanite član obitelji AXE THROWING EUROPE i otvorite centar za bacanje sjekira u vašem mjestu. Ako želite na jednom mjestu saznati što vam je sve potrebno za otvaranje vlastitog centra javite nam se! Umjesto da gubite vrijeme, stvarate nepotrebne troškove i otkrivate toplu vodu povežite se s nama!

Nudimo poslovno, izvedbeno i upravljačko – operativno savjetovanje pod našim znakom Axe Throwing Europe™ i Sekiromet™.

Pripremili smo cjelokupan priručnik za postavljanje i vođenje Axe Throwing Europe™ centra koji će vam pomoći da vaš centar bude u skladu s lokalnim zakonodavstvom i s međunarodnim pravilima struke.

Vrijeme i novac će vam uštedjeti činjenica da nećete trebati razvijati vlastita konstrukcijska rješenja za ograde, mete i opremu centra, nećete morati gubiti vrijeme na oblikovanje kompletnog dojma, komunikacijskih rješenja, tabla, letaka… Surađujući s nama dobivate pravo na uporabu komunikacijskih sredstava tj. “Brand booka”, koji sadrži sve od komunikacijske strategije, imena, tekstova, logotipa, tabli, šabloni, mrežnih stranica, sistema za rezervacije, poklon bonova kao i oglasnih poruka, majica, fotografija itd.

Skraćujemo put do obavezne i povoljne police osiguranja, s vama dijelimo znanje za dobivanje potencijalnih sponzora. Zajedno gradimo bazu igrača i surađujemo u organizaciji regionalnih i međunarodnih turnira- zajedno smo bolji!

Što trebate osigurati sami? Dobru lokaciju, primjeran prostor s visinom većom od 3 metra i nešto početne investicije. Pošaljite nam mail u kojem se predstavljate i kratki opis vaše vizije, a mi ćemo vam se javiti s prijedlogom za suradnju!

Pišite na: fransiza@axe-throwing.si